Jan Pemann
Home
JAN@PEMANN.DKTELEFON 21 63 70 21
HUMANITÆRTANSVAR

Hvad stiller man op, når man skal udsmykke en fødselsdagsbus, fyldt med hospitalsklovne? Man ringer selvfølgelig til Jan Pemann. I forbindelse med fejringen af Danske Hospitalsklovnes 10 års fødselsdag, skulle vi køre Jylland tynd i bus, for at holde fødselsdag for børnene. Selvfølgelig skulle bussen vise alle der så den, hvem der sad indeni. Jan kom op med nogle super gode og kreative ideer, som alle var med til at give omverdenen et indblik i hvem vi er og samtidig gøre bussen festlig. Danske Hospitalsklovne er en lille velgørende forening og vores besøg på børneafdelingerne er afhængige af bidrag fra virksomheder, fonde og private. Jan Pemann var sød at hjælpe os med denne opgave pro bono – så vi kan bruge de indsamlede midler ude hos børnene.

Sissel Witt, Projektleder, Danske Hospitalsklovne

A Race Against Breast Cancer vil gerne takke dig for samarbejdet og ikke mindst din gode ide med knuden som logo, som danner grundlag for vores nye logo.

Med venlig hilsen
Susi Rugholm, Bestyrelsesmedlem, frivillig projekt- og sekretariatsleder

Børnehjælpsdagen

Kære Jan
Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke dig for din Jule"skrabe"kort ide. Julelotteriet har, i de fire år det har eksisteret, haft en omsætning på ca. 10 mio. kr., i år 2003 havde lotteriet en omsætning på 3 mio. kr. Kombinationen af julekort og skrabelod har vist sig at være rigtig god. Post Danmark har meddelt, at de vil sælge julekortet på posthusene hvert år. Det er første gang, de har truffet en sådan beslutning. Normalt skal foreninger søge om det fra år til år. Vi sender dig vores Lillebrorstatuette, som hvert år bliver uddelt for en særlig indsats, der gavner børns sag i Danmark. Jeg håber, at den vil lyse op for dig.

Med venlig hilsen
Birger Hauge Nielsen, Bestyrelsesformand