Jan Pemann
Home
JAN@PEMANN.DKTELEFON 21 63 70 21
KUNDERNESIGER

AOF Hovedstaden

En fornøjelse og arbejde sammen med Jan Pemann, her bliver der lagt sjæl i opgaven og Jan Peman rammer i den grad vores behov uanset hvad vi finder på af nye ting, en god struktureret arbejdsgang der gør at vi føler os i gode hænder – hver gang.

Eva Gøncell Skoleleder, AOF Hovedstaden

Chr. Hansen Gruppen og Q8

Mit samarbejde med Jan Pemann strækker sig mere end 10 år tilbage. Der er visse samarbejdspartnere, man nødig lader sig skille fra, og sådan en er Jan. Gennem fusioner, virksomhedsopkøb og jobskifte, har Jan Pemann været min foretrukne kreative leverandør. Vi har specielt samarbejdet omkring magasinproduktion. Senest i Chr. Hansen Gruppen, hvor Jan stod for layout og produktionsstyring til både aktionærmagasinet Insight på dansk og engelsk og medarbejderbladet Around the World, der udkom i 36 lande på 12 forskellige sprog. Men også i både EDB-Gruppen A/S og nu Kuwait Petroleum A/S, har Jan løst opgaver for mig lige fra produktbrochurer til julekort til min og virksomhedens store tilfredshed. Hans blik for detaljer og det uventede, kombineret med en behagelig omgangsform, gør at jeg vil vælge Jan Pemann også til den næste kreative opgave.

Jytte Wolff-Sneedorff Kommunikationschef, Kuwait Petroleum (Q8) A/S

Ørkenens sønner

"Hvem kunne vide, at Jans og mit samarbejde, omkring tilblivelsen af en plakat, til et lille midnatsshow i det indre København, ville blive starten til noget, om ikke stort, så i hvert fald langvarigt, nemlig 15 år (foreløbig) med Ørkenens sønner. Alle disse år og adskillige plakater senere, tænker jeg stadig tilbage på vores første plakat med endog meget stor veneration. Til eventuelle tvivlere kan jeg oplyse, atnydelsen, entusiasmen og ikke mindst glæden ved at medvirke i Ørkenens sønner, den dag i dag er intakt. Ikke mindst takket være Jans store hjælp og inspiration i den spæde start.

Tak.
Søren Pilmark

Kristian von Hornsleth

Jan Pemann er den bedst mulige inden for mit kreative område. Jan er hurtig, ærlig og har stor empati. Jeg vil til enhver tid anbefale et samarbejde med ham.

mvh Kristian von Hornsleth

TUBORG

"Jan Pemann skabte i en årrække en musikkampagne for alle Tuborgs hovedprodukter i de nordiske lande samt en række andre udvalgte lande. Kampagnen var rettet mod magasiner og promotions, tillige med at den blev anvendt i forbindelse med sponsorater.

Kampagnen vakte stor opmærksomhed, og det er Jan Pemanns fortjeneste, at Tuborgs musikprofil blev tegnet i en naturlig sammenhæng med den eksklusivitet, der kendetegner Tuborgs produkter præsenteret på en elegant og afbalanceret måde, der understreger Tuborgs markante position – men uden at råbe."

Peter Bjerregaard, Tuborg

Malerens Lagersalg/Nordsjö Farver

Jan Pemann har igennem de sidste 10 år været en væsentlig faktor i profileringen af Malerens Lagersalg og Nordsjö Farver.

Super gode ideer, samt en positiv tilgang til både budgetter og den forskellighed der pr. definition er i en frivillig kæde.

Jan Pemann har formået at holde os på sporet. og derved finde en profil vi er stolte af. Vi har benyttet Jan Pemann i konceptudvikling, samt i høj grad benyttet hans kreative evner. Plakater - annoncer - hjemmesider samt ikke mindst en indlevelse i virksomheden gør Jan til den perfekte sparringspartner.

Mogens Højte
Koncept- og Centerchef
Nordsjö Farver, Akzo Nobel Deco

Betech Data

Jeg har kendt Jan i mange år og fuldt hans arbejde og oplevet hans kreativitet som han går ind i opgaverne med.
Da jeg stod i situationen hvor Betech Data skulle have designet et nyt logo var jeg ikke i tvivl om at det var Jan som skulle stå for projektet.
Han har leveret et fantastisk resultat, det nye logo og designprofil understreger og signalere virkelig det budskab og de værdier som Betech Data står for.

Michael Schwartz
Managing Director

Friis-Jensen Consulting

Jeg skulle have lavet en brochure om min virksomhed og fik anbefalet at bruge Jan. Det har jeg ikke fortrudt en eneste gang. Det blev til nyt firmanavn, fantastisk flot logo og nyt design, ny flot brochure og visitkort, og en fed proces rigere! Jan er hurtig, skarp på, hvad der lige passede mig og min virksomhed og ikke mindst super empatisk og dejlig at arbejde sammen med. Jeg vil til enhver tid bruge Jan igen og anbefale ham til hvem, der måtte have brug for hans kompetencer.

Rikke Friis-Jensen